RSS2.0

Sr Hereu, els ciclistes també votem!!

dimarts, de març 27, 2007

Carta a l'alcalde de Barcelona:

Apreciat senyor Hereu,
Els que volem moure'ns per la ciutat en bicicleta estem del tot desprotegits. Els vianants ens insulten, els cotxes ens espanten, passen aprop, molt aprop i casi ens atropellen. Tothom es paseja tranquil·lament pel carril bici... i la veritat és que la majoria dels carrils bici són molt perillosos.
La utilitat de la majoria dels carrils bici existents és la de servir a les motos i els cotxes avançar més ràpid si el semàfor està vermell. O per realitzar càrrega-descarrega de mercaderies, persones o el que calgui. N'hi ha que desapareixen de cop, que has de fer amb la bici, posar-te-la de barret?
A més a més està el tema dels aparcaments per bicis, n'hi ha molt pocs, i si no aparquem on toca, multa!! I els robatoris!! la impotència de tornar on l'has aparcat i no trobar ni la mostra..
És pot fer alguna cosa per afavorir-nos?
No em penso desanimar, en algun lloc trobaré una resposta.
salutacions,
bona nit!!

amb bici a la feina

dijous, de març 22, 2007

Aquesta setmana només he fallat un dia... però el fred m'ha frenat bastant... vaig arribar a la feina que tenia les mans inflamades i vermelles del fred..sort que em vaig poder dutxar i entrar en calor. Crec que no recordava haver passat tant de fred mai...